RR Hjul 2017


De siste to årene har vi jobbet hardt for å utvikle en hjulportefølje til den moderne syklisten. Vi har gjennom disse to årene gjort en rekke små detaljendringer for å kunne tilby sykkelhjul av høy kvalitet. Kjøper du et RR-hjulsett nå kan vi garantere at du blir fornøyd.

Vi tilbyr en rekke hjul i karbon av vårt eget merke. Alle våre hjul bygges av vår hjulbygger Nicolai Martinsen i vårt verksted på Gran.Det er uendelige muligheter når det kommer til bygging av sykkelhjul. Ser du noe som er av interesse på våre nettsider, enten det er nav eller felger, så er det mulig å skaffe enkeltdeler også, eller bygge opp et nytt hjul på dine gamle nav med RR-felger. 

Det unike med våre hjul er at de også kan bestilles med egne farger og logoer hvis ønskelig. Ta kontakt med oss, så finner vi ut hva du trenger og har lyst på. 

Videre kan du lese litt om delene vi bruker i våre hjul, og hvilke fordeler det har. 

Våre Felger

Vi har etterhvert fått et godt samarbeid med vår fabrikk i Kina på felger. Her lages og testes felgene før de sendes ut. Vi har ennå ikke opplevd noen problemer med noen av felgene. Hvis det mot formodning skulle skje noe, har vi garanti på fabrikasjonsfeil og bygger opp hjulene dine på nytt uten kostnad. Vi har også gjennom vår samarbeidspartner muligheten til å være tidlig ute med ny teknologi når det gjelder utformingen av karbonfelger.

Landeveishjul har de siste årene vokst mye i bredden. Alle våre landeveishjul har en moderne u-formet profil og en bred felg. Dette gjør de mye bedre i sidevind, de blir stivere og får forbedret komfort og aerodynamikk. Et supersmalt hjul med syltynt dekk vil selvfølgelig være mer aerodynamisk i et vindstille scenario eller hvis vinden kom rett forfra (og på et helt jevnt dekke), men slik er jo ikke virkeligheten. Utendørs treffer man på alt av vær og vind, på alle slags underlag. Nyere forskning viser faktisk at en bredere felg og dekk (25-28mm) gir mer komfort, bedre grep og lavere rullemotstand enn den tidligere standarden (23mm dekkbredde).Dette er trenden på både landeveien og i terrenget. Bredere felger gir dekkene en rundere form, og ikke en ballongform som en smalere felg ville gjort. Man kan derfor kjøre med et noe lavere dekktrykk uten at dekket vrenger seg på felgen, som igjen fører til bedre grep og økt ytelse. Våre terrengfelger følger derfor trenden med økt bredde og hookless sidevegger. Med hookless menes det at felgveggen er rett, som gir økt innvendig felgbredde som fører til redusert ballongform på dekket (enkelt forklart). Våre plus-felger dekker også det nye behovet for enda bredere dekk på stisykkelen også.
 

Våre Nav 
Vi bruker nav fra DT Swiss. Dette er velkjent kvalitet fra Sveits. Navene er lette å vedlikeholde, holder lenge og er lette få tak i reservedeler til.

Våre Eiker
Alle våre hjul bygges med Sapim CX-ray eiker. De er lette og solide, samt har en dråpeform som gjør de til de mest aerodynamiske eikene i klassen.Liquid error: Could not find asset snippets/sh_sbve-theme-snippet.liquid