RR 2017


Det er bare 2 år siden vi startet opp med vårt eget merke, RR. I disse 2 årene har vi testet både hjul og sykler for å forsikre oss om at det vi leverer er av topp kvalitet. Terrenghjulene våre har i år blitt testet av våre ambassadører Fredrik Haraldseth og Roar Sollie, og vi har hatt vårt hjulsett Hadeland c55 til test i magasinet Landevei. Foreløpig har det bare vært positive tilbakemeldinger på produktene.

Vi går 2017 i møte med noen nyheter også. Vi har blant annet en ny bremsebane på våre clincher landeveishjul som tåler enda høyere varme. Rammen til RR Hadeland er også ny i 2017, enda lettere og med et slankere utseende. Vi har også utvidet mulighetene for custom-design som nå omfatter alle våre produkter. Her kan du i samarbeid med vår designer få akkurat den sykkelen og designet du ønsker deg.

Egen avdeling med både testing og sykkeltilpasning er også på plass. Her kan du teste O2-opptaket eller fullbyrde sykkelkjøpet med en perfekt sittestilling fra dag 1. Tilbringer du mange timer på landeveien er dette vel brukte penger.

Ta deg også tid til å surfe litt rundt på vår nye hjemmeside!Liquid error: Could not find asset snippets/sh_sbve-theme-snippet.liquid