RR Sykler 2017


Etter 2 år med testing er vi trygge på at syklene vi bygger står til forventningene. Vi har meget høye krav til eget utstyr, og kan love at RR-rammene ikke står tilbake for mer kjente merkevarer vi har kjørt på tidligere. Med egenskaper som gjenspeiler seg i syklenes navn (akkurat som RR hjul), kan vi tilby akkurat den sykkelen du ønsker deg.

Sjekk ut våre sykler og hjul

Å kjøpe seg ny sykkel er en liten prosess, men å velge riktig sykkel og størrelse kan spare deg for mye irritasjon. Handler du en RR-sykkel er alt på plass fra det sekundet du ruller sykkelen ut av døra. Ut i fra dine mål, kan vi velge utstyr som passer deg perfekt. Vi bruker vår erfaring for at du skal unngå dyrkjøpt erfaring.

Det er en liten prosess å handle riktig sykkel, men det er definitivt verdt det. Det første man gjør er å bli enige om design i samarbeid med vår designer. Deretter finner man rammestørrelse etc. utifra dine mål og egenskaper som syklist. Når sykkelen er ferdig, står du igjen med et unikt produkt, spesialtilpasset deg selv.

Ikke nøl med å ta kontakt med oss hvis du lurer på noe!Liquid error: Could not find asset snippets/sh_sbve-theme-snippet.liquid