Line Marie Gulliksen

Landveisrytter med flere sterke resultater både i inn og utland de siste to årene. Temposterk rytter med seier i Norgescup på tempo i Bergen i 2017. Representerte også landslaget i EM og Ladies Tour of Norway i år. Klatrer stadig nærmere toppen og kjører i år for profflaget Hitec Products. Heldigvis har hun fått lov til å beholde RR-temposykkelen, og blir å se på denne også i 2018-sesongen.

https://www.instagram.com/lyckelm/


Fredrik Haraldseth

Tidligere norgesmester i sykkelkross (2015) og regjernede norgesmester i terreng maraton. Talentfull rytter fra Bærum som for tiden sykler for det hardtsatsende terrenglaget Swix Hardrocx Cycling Team.På terrengsykkelen sykler han på Gutua 29, mens høsten tilbringes på sykkelkrossen, og Breigutua t33d-hjulene.

https://www.instagram.com/fredrikharaldseth/


Roar Sollie

Evigunge Roar Sollie er en hardtsatsende familiefar som setter pris på harde intervaller og lange sykkelturer. Hovedfokus ligger på terrengsykling, men han kjører også en del sykkelkross og litt landevei. Norgesmester i Master-klassen M35-39 i 2016. Kjører på Gutua 29 i 2018-sesongen.

https://www.instagram.com/roarsollie/
http://roarsollie.net/


Vidar Mehl

Vinner av blant annet Grenserittet i 2017 som har tatt store steg på sykkelen i år sammen med de andre rytterne i Swix Hardrocx Cycling Team. Syklet i 2017 på Gutua 29, men kommer til å bruke både Gutua 29 og lettvektervarianten 29 SL i 2018. I tillegg har han Breigutua t33 på landeveien og t33d på sykkelkrossen.

https://www.instagram.com/m3hl87/


Emil Hasund Eid

Sykler for Kloppa Offroad Klubb, og har i 2017-sesongen etablert seg som en av de sterkeste rytterene i et voksende norsk miljø på terreng rundbane. Har også markert seg med flere sterke plasseringer i maraton terreng, og vant det siste norgescuprittet for året. Kjører på Gutua 29, og RR Gutua CX med Breigutua c33d i kross-sesongen.

https://www.instagram.com/emilioo95/


Audun Øverbye Hanssen

En utøver som ikke kan se for seg en hverdag uten sykling. Vinner av Norgescupen i rundbane i 2015 og med flere gode resultater de siste årene. Han er fra Romeriksåsen IL, men kjører nå for Lillehammer NTGs elitesatsing. Kjører RR Gutua 29-hjul.

https://www.instagram.com/audunohanssen/


Henrik Fjellheim

Lovende ungutt fra Hadeland som er ny ambassadør for 2018-sesongen. En gutt med stort potensiale, noe han viste under Rojan-prologen bare 15 år gammel i 2016. Rojan-publikumet fikk virkelig opp øynene for ungutten da han suste inn på tiden 5.49. Går for tiden på NTG Kongsvinger. Denne sesongen vil han kjøre på en RR Randsfjorden landeveissykkel.

https://www.instagram.com/henrik.fjellheim/


Sivert Botten

En av to ungutter fra Hadeland som tar steget opp i junior-klassen i 2018. En lett rytter som går meget godt oppover. Elev ved Kongsvinger NTG og med store ambisjoner på sykkelsetet. I 2018-sesongen vil han kjøre en RR Hadeland med Hadeland t55 hjul.

https://www.instagram.com/sivert_botten/


Andreas Staune-Mittet

En del av Lillehammers elitesatsing på landeveien og en lovende rytter. Markerte seg i 2017 med blant annet en 6 plass i det knallharde rittet Gyldne Gutuer. Rittet som er i ferd med å bli en norges-klassiker med sine grusveier som gjør rittet til et knallhard utskillelsesritt. Kjører på enten Hadeland t55 eler Breigutua t33 i 2018-sesongen.

https://www.instagram.com/andreasstaune/


Sebastian Dreyer Heldahl

Elev ved Lillehammer NTG og satser hardt i 2018 på både landevei og sykkelkross. Allsidig rytter som også har gode plasseringer fra terreng rundbane å vise til. I 2018-sesongen vil han kjøre på RR Fjordlinna c44 på landeveien og Breigutua t33d på sykkelkrossen.

https://www.instagram.com/seb_heldahl/


Bygdø IL

Bygdøy IL satser knallhard i 2018 med både Norgescup og flere utenlandsritt. De vil til vår store glede sykle på RR-hjul denne sesongen:

- Jakob Hanserud
- Jon Breivold
- Magnus Drivenes
- Eirik Bruland
- Eirik Oskari Halvorsen

https://www.instagram.com/bygdo_il/


Jan Erik Kørra

Går siste året på Lillehammer NTG og satser på terrengsykling, rundbane. Ambisiøs rytter med allsidig bakgrunn fra både langrenn, fotball og løping. Kjører for Solør CK og vil i 2018-sesongen trille rundt på RR Gutua 29.

https://www.instagram.com/kooorraa/


Liquid error: Could not find asset snippets/sh_sbve-theme-snippet.liquid