Våre landeveishjul kommer nå med 33mm, 44mm, 55mm eller 88mm profil. En stor nyhet i 2018 blir den nye bremsebanen på clincher-hjulene. Det nye 240TG bremsebelegget gjør hjulene nærmest immune mot overoppheting i bremsebanen. Alle landveisfelgene har fortsatt en U-formet profil som gjør de aerodynamiske og stabile i alle mulige vindforhold.

Nytt for 2018 er også at sykkelkross og landeveishjulene med skivebrems har fått ny felg med samme teknologi som på våre terrengfelger. Med en asymmetrisk felg optimaliseres eikespennet for et enda stivere hjul. Hjulene med skivebrems kommer nå også med hookless design for å forsterke felgkanten, samtidig som det gir enda større innvendig bredde på hjulet.

Nav

Vi fortsetter med sveitsistke kvalitetsnav fra DT Swiss. Du kan velge mellom DT Swiss 240 og DT Swiss 350. 240-navene er utrolig holdbare, stive og lette. 350-navene har alle de samme egenskapene, bortsett fra at de veier noe mer. Det kan sammenlignes med forskjellene på Shimano Dura Ace og Ultegra. DT Swiss er et verdenskjent merke, og meget anerkjent for sine gode nav. Stort sett har man mye muligheter for å bygge om navene til å passe forskjellige akslinger, samt at det er lett å finne reservedeler hvis noe skulle gå galt. De bruker også standard maskinlagre som du finner i de fleste sykkelbutikker.

Custom

Alle våre produkter kommer med mulighet for custom design. Det betyr at du kan velge mellom en mengde farger på logoer, legge til firmalogoer e.l. Merk deg at ved bestilling av custom design er leveringstiden 6-8 uker.

Hvorfor skal du velge RR-hjul?

Vi ønsker å tilby lette, holdbare, stive og aerodynamiske hjul til en fornuftig pris. Vi er hele tiden på jakt etter forbedringer på hjulene våre, og utvikler oss i takt med markedet. Med kjente kvalitetskomponenter kan vi garantere at du blir fornøyd med et hjulsett fra oss.

Alle hjulene blir i håndbygget i Norge, ved vårt verksted på Gran.

Garanti

Vi tilbyr 1 års garanti mot produksjonsfeil, der felg eller hjul blir erstattet uten omkostninger. Vi tilbyr også alle våre hjulkjøpere til gratis utbytting av ødelagt felg (mot kjøp av ny felg), hvis uhellet skulle være ute.


Liquid error: Could not find asset snippets/sh_sbve-theme-snippet.liquid