I 2016 tok vi med oss Rojan-stemningen inn i skogen. Rojan Offroad ble en umiddelbar suksess. Med sine utfordrende men overkommelige tekniske partier, kombinert med raske flytstier og grus har løypa blitt lovprist av deltakerne. At rittet også går over 3 runder i samme løype gjør den også meget publikumsvennlig. Vi ønsker både gamle og nye deltakere velkommen til Rojan Offroad 2018!

SISTE NYTT!

Rittet er dessverre avlyst på grunn av snø i skogen. Det er derfor bestemt at rittet flyttes til 1. september 2018. Håper vi sees da!

PÅMELDING

Påmelding skjer gjennom EQ-timing. Standard runder for eliteklasser er 3 runder, men man kan også kjøre 1 eller 2 runder hvis man ønsker det.

Priser:

Før 1. mai: 400kr
Etter 1. mai: 500kr
På rittdagen: 600kr

KLASSER OG STARTTIDSPUNKT

Klasseinndeling:

- Senior / Elite
- Veteran (40+)
- Ungdom (u21)
- Tur (med valgfritt antall runder)

Start alle klasser:

Kl. 13.00

TRASÉ

 

Rittet vil foregå i samme løyper som tidligere. Det vil kunne være små endringer fra årene før. Men start og mål er på samme sted ved Skihytta på Harestua. Segmentet er 1 runde i løypa. Se video fra i fjor for å få et inntrykk av løypa.

Oppdateringer om forhold etc. vil komme nærmere rittstart. Følg med her på hjemmesiden vår og på Facebook.

PRAKTISK INFO

Rittets base ligger like ved Harestua Stasjon. Her er det muligheter for parkering hvis du kommer tidlig. Det vil også bli parkering litt nedenfor stasjonen som det vi oppfordrer til å bruke.

Rittet går over 3 runder og rytterne passerer start/mål to ganger pr. runde. Det gjør det til et fint sted å stå som publikummer. Ellers er den lange bakken etter passering halvveis på runden et fint sted å heie på rytterne.

Det vil være mulig å kjøpe noe forfriskninger, kaffe, sjokolade og sykkelprodukter ved start. Her gjøres også eventuelle etteranmeldinger.

 

TILBAKEBLIKK

 
 
 
 
 
 
 
 

Liquid error: Could not find asset snippets/sh_sbve-theme-snippet.liquid