RR-Hjul 2019

Hjulsett Landevei

Våre landeveishjul kommer nå med 33mm, 44mm, 55mm eller 88mm profil. En stor nyhet i 2018 var den nye bremsebanen på clincher-hjulene. 240TG-bremsebelegget gjør hjulene nærmest immune mot overoppheting i bremsebanen. Alle landveisfelgene har fortsatt en U-formet profil som gjør de aerodynamiske og stabile i alle mulige vindforhold.

For skivebrems tilbyr vi 33mm, 44mm og 55mm profil. Både clincher og tubular-versjonen er ypperlige hjul for både landevei og sykkelkross. Fjordlinna c44d ble i sommer testet av landevei og fikk skryt for å være både lettrullende, akselerasjonsvillige og komfortable.

Med den assymetriske felgen optimaliseres eikespennet for et enda stivere hjul. Hjulene med skivebrems kommer nå også med hookless design for å forsterke felgkanten, samtidig som det gir enda større innvendig bredde på hjulet.

Alle våre clincher-hjul til landevei er også tubeless-kompatible satt opp med tape og ventiler.

Hjulsett Terreng

Gutua med sin 33mm felgbredde er et ypperlig alternativ for variert terrengsykling. De er lette, stive og den store bredden gir en gunstig form på dekket.

Nytt i 2018-sesongen var den superlette varianten Gutua 29SL. Disse har vært hardt testet av våre ambassadører gjennom hele sesongen og har overlevd mye hardere påkjenninger enn det vi lover for hjulsettet.

Lygna kommer i en 37mm bred variant, eller Lygna PLUS som er 42mm bred. Disse finnes både for 29-tommer og 27,5-tommer. Lygna PLUS er ypperlige for de som vil kjøre 2,8-tommers dekk på stisykkelen sin.

Kort oppsummert er Gutua 29SL beregnet for de grusorienterte maratonrittene som (Birken, Grenserittet), Gutua 29 for de mer tekniske maratonrittene (Terrengsykkelrittet, Ultrabirken) og rundbane, Lygna 27,5/29 for stisykling/enduro og Lygna PLUS-hjulene for stisykling med PLUS-dekk på opp til 3 tommer.

Alle felgene er asymmetriske for å optimalisere vinkel og spenn på eikene for et stivt og holdbart hjul. Gutua-hjulene har blitt brukt flittig i Norgescup maraton og rundbane de siste årene av våre ambassadører, med stor suksess.

Til fatbike har vi nå kommet med nye Tjukkas 90. Disse hjulene har en skrå felgprofil som gjør at snø og møkk preller av felgen som vann på gåsa. Disse kan også selvfølgelig settes opp tubeless ved bruk av tape og ventiler. Felgen er hookless og takler fint dekk med 5-tommers bredde.

Nav

Vi fortsetter med sveitsistke kvalitetsnav fra DT Swiss. Du kan velge mellom DT Swiss 240 og DT Swiss 350. 240-navene er utrolig holdbare, stive og lette. 350-navene har alle de samme egenskapene, bortsett fra at de veier noe mer. Det kan sammenlignes med forskjellene på Shimano Dura Ace og Ultegra.

DT Swiss er et verdenskjent merke, og er anerkjent for sine gode og holdbare nav. Stort sett har man mye muligheter for å bygge om navene til å passe forskjellige akslinger, samt at det er lett å finne reservedeler hvis noe skulle gå galt. De bruker også standard maskinlagre som du finner i de fleste sykkelbutikker.

Custom

Alle våre produkter kommer med mulighet for custom design. Det betyr at du kan velge mellom en mengde farger på logoer, legge til firmalogoer etc.

Custom innebærer også at hjulene kan bygges med andre eiker eller nav etter behov. Evt. hvis du har deler du vil bygge opp et hjulsett av.

Merk deg at ved bestilling av custom design er leveringstiden 6-8 uker.

Hvorfor skal du velge RR-hjul?

Vi er hele tiden på jakt etter forbedringer på hjulene våre, og utvikler oss i takt med markedet og nyere forskning. Ved bruk av kjente kvalitetskomponenter forenkles både service og tilgjenglighet på deler.

Vårt hovedmål er å bygge fantastiske hjul til en fornuftig pris, uten komprommisser på komponenter. Når du kjøper et RR hjulsett skal det gi deg noe ekstra - i lang tid fremover.

Alle hjulene blir i håndbygget i Norge, på vårt verksted på Gran.

Garanti

Vi tilbyr 1 års garanti mot produksjonsfeil, der felg eller hjul blir erstattet/bygget om uten omkostninger.

Vi tilbyr også alle våre hjulkjøpere til gratis utbytting av ødelagt felg (mot kjøp av ny felg), hvis uhellet skulle være ute.


Liquid error: Could not find asset snippets/sh_sbve-theme-snippet.liquid