Vi fortsetter med Gutua 29 som vår Hardtail. En utrolig god ramme, som både er lett og stiv, og med et lavt innsteg og en geometri som gjør at den føles rask bortover og trygg nedover. De fleksible setestagene og 27,2mm setepinne gir vibrasjonsdemping og økt komfort.

Vi vil fortsatt tilby vår Lygna 29 i 2018. Men denne vil gradvis avløses av den nye Gutua FS29 og Lygna PLUS. Der Gutua FS29 er en lettere variant med lavere vekt og noe mindre vandring på demperne, er Lygna PLUS en sykkel med litt mer vandring og med plass til PLUS-hjul. Dette gir den fantastisk grep og demping, og mer rettet mot stisykling.

Gutua CX er vår sykkelkross, men kan også brukes som en allroundsykkel som gjør seg like godt på asfalten som på grusen. Med flatt styre kan den også bygges som en hybridsykkel.

Hvorfor RR Sykkel?

Når du kjøper sykkel hos Rojan Rundfahrt, så bygges sykkelen ved vårt verksted. Det betyr at vi kan håndplukke deler når vi setter den sammen, slik at sykkelen blir akkurat som du ønsker deg. Med i handelen følger også med en sykkeltilpasning, som sørger for at du sitter perfekt, allerede fra første langtur. Alle våre sykler designes og bygges etter kundens ønske og behov. Det betyr at du kan få akkurat den fargen du ønsker deg eller legge til firmalogo navn eller andre ting i designet. Det betyr også at utstyret i form av type girsystem, utveksling etc. også kan spesialtilpasses til kundens behov.


Liquid error: Could not find asset snippets/sh_sbve-theme-snippet.liquid