Er du en klatrer, tempohest eller eventyrer så bør vi kunne finne en sykkel til deg.

Den nye Pilgutua er perfekt for eventyreren som liker både asfalt og grus, samtidig som det skal gå rimelig fort unna. Med sin aerodynamiske form, plass til større dekk og skivebremser får du det beste fra alle verdener i en sykkel. Sykkelen har i tillegg flat mount skivebremser, full integrering av kabler og 12mm akslinger.

Også landeveien får sin sykkel med skivebrems i 2018. Hadeland Disc er designet for å gi god aerodynamikk, super stivhet og trygge kjøreegenskaper. Med 12mm akslinger går ikke mye kraft tapt i overføringen mellom ramme og hjul. Skivebremsene gir fantastiske bremseegenskaper og en ekstra trygghet i nedkjøringer og i vått vær.

Med integrerte bremser i gaffelen og sin mer aerodynamiske ramme tar også Jarenstranda et steg fremover i 2018. Her er det ingen kabler som går utenpå ramma, noe som gir et fantastisk rent utseende og bedre aerodynamikk. Med den integrerte setepinnen og det integrerte styret har man store justeringsmuligheter for å finne riktig sittestilling.

Ellers har klatreren Lynnebakka, med sitt klassiske utseende, fortsatt masse snert i motbakkene. Hadeland har dog den letteste rammen, og er en glimrende allrounder både når det går oppover og bortover, og med en fantastisk trygghet utfor. Randsfjorden er sykkelen for deg som elsker flatene, men den er absolutt ikke fremmed for motbakker likevel.

Hvorfor RR Sykkel?

Når du kjøper sykkel hos Rojan Rundfahrt, så bygges sykkelen ved vårt verksted. Det betyr at vi kan håndplukke deler når vi setter den sammen, slik at sykkelen blir akkurat som du ønsker deg. Med i handelen følger også med en sykkeltilpasning, som sørger for at du sitter perfekt, allerede fra første langtur. Alle våre sykler designes og bygges etter kundens ønske og behov. Det betyr at du kan få akkurat den fargen du ønsker deg eller legge til firmalogo navn eller andre ting i designet. Det betyr også at utstyret i form av type girsystem, utveksling etc. også kan spesialtilpasses til kundens behov.

 


Liquid error: Could not find asset snippets/sh_sbve-theme-snippet.liquid