Verkstedet


Vår, sommer og høst bidrar vi til å holde sykkelen din i topp stand. På vårt verksted i Gran gjør vi alt for at du skal få en god sykkelopplevelse. Vi skreddersyr din nye sykkel etter din anatomi og bruksbehov, vi utfører service og reparasjoner og vi tilbyr konkurransesykkelen din den ultimate oppgraderingen i form av våre håndbyggede karbonhjul. Ikke nøl med å ta kontakt med oss for å bestille verkstedtime eller hvis du lurer på noe. Vinterstid prepper vi også ski.

Det varierer veldig hva som må gjøres på en sykkel, men prisene på service starter på 150kr. Vi tilbyr blant annet:

  • Enkle servicer som justering og smøring av kjedet, eller bytting av bremseklosser kan gjøres mens du venter.
  • Vi tilbyr alt fra vask, utskifting av deler, smøring av kjedet, oppfetting/bytting av lagre, retting av hjul etc. Altså, det aller meste som trengs for å holde en sykkel i tipp topp stand.
  • Forhør deg om pristilbud på service
  • Deler og evt. frakt kommer i tillegg på prisen

Nicolai Martinsen er Rojan Rundfahrts sykkelguru og hovedmekaniker, med 11 års erfaring fra sportsbransjen og 8 års erfaring som mekaniker. Som en ekte sykkelfanatiker er Nicolai en ekte detaljnerd når det kommer til sykkelmekanikk og design. Han er selv aktiv syklist i flere grener og har god erfaring med å lete etter de små detaljene som skal gjøre din sykkelopplevelse bedre. 

Stikk innom sjappa vår i Jarenstranda 6, for en kopp kaffe og en hyggelig sykkelprat!

Klikk her for å se hvor du finner oss.

Ønsker du et pristilbud, eller bestille tid i vårt verksted? Fyll ut skjemaet under!


Liquid error: Could not find asset snippets/sh_sbve-theme-snippet.liquid